Registrar Registry Manager

Registrar Registry Manager 9.01

Een compleet register management oplossing met een schat aan krachtige functies
Gebruikerswaardering
4.2  (5 stemmen)
Jouw stem
Nieuwste versie:
9.01 (Zie alle)
Registrar Registry Manager biedt een zeer complete en veilige oplossing voor beheerders en hoofdgebruikers voor het onderhouden van het register op zowel hun desktops en externe computers in hun netwerk.
Afgezien van de gemeenschappelijke kenmerken zoals die worden aangeboden door de native Windows de register-editor RegEdit, dit programma biedt oplossingen voor back-up en terugzetten van het register, snel achtergrond zoeken en vervangen, een bladwijzer editor met categorieën die ondersteunt belangrijke kleuren en beschrijvingen toevoegen aan de registersleutels en-waarden, gedetailleerde eigenschappen pagina ' s, hulpmiddelen voor eenvoudige navigatie. Het programma biedt een multi-level undo dus alle wijzigingen in het register kan individueel worden ongedaan gemaakt.
De software biedt een registry defragmenter, een register monitor die register van de toegang van het systeem en andere programma ' s in high detail als beveiligings-tool die u in staat stellen om de toegang van de beperkingen van uw sleutels.
Belangrijkste Kenmerken: - de controle van uw systeem configuratie
- Krachtige en complete collectie tools
- Het repareren van kapotte Windows configuraties
- Verhogen van de veiligheid met een betrouwbaar register back-up systeem
- Onderhouden van externe systemen
- Houdt je register schoon en gezond
- Command Line Edition inbegrepen !
Info vernieuwd op: