Registrar Registry Manager

Registrar Registry Manager 9.01

En komplet registreringsdatabasen management-løsning med et væld af kraftfulde funktioner
Brugerscore
4.2  (5 stemmer)
Din stemme
Seneste version:
9.01 (Se alle)
Registrar Registry Manager tilbyde et meget komplet og sikker løsning til administratorer og superbrugere for at bevare registreringsdatabasen på både deres skriveborde og fjerncomputere på netværket.
Bortset fra almindelige funktioner, såsom dem, der tilbydes af de indfødte Windows registreringseditor RegEdit, dette program tilbyder løsninger til sikkerhedskopiering og gendannelse af registre, fast baggrund, til at søge og erstatte, et bogmærke-editoren med kategorier, som understøtter vigtigste farve og tilføje beskrivelser til nøgler og værdier i registreringsdatabasen, detaljerede ejendom sider, værktøjer til nem navigation. Programmet tilbyder multi-level undo, så alle ændringer i registreringsdatabasen kan blive individuelt fortrydes.
Den software tilbyder en registry defragmenter, en registry monitor, der registreringsdatabasen er inkluderet af systemet og andre programmer i høj detaljeringsgrad samt sikkerhed redaktører, som giver dig mulighed for at indstille adgangsbegrænsninger på dine nøgler i registreringsdatabasen.
Hovedfunktioner: - at Tage kontrol over dit system konfiguration
- Stærk og komplet samling af værktøjer
- Reparation brudt Windows konfigurationer
- Øge sikkerheden med en pålidelig registry backup-system
- Opretholde eksterne systemer nemt
- Hold din registreringsdatabasen rent og sundt
- Command Line Edition i prisen !
Information opdateret: