Registrar Registry Manager

Registrar Registry Manager

Ένα πλήρες μητρώο λύση διαχείρισης με μια πληθώρα από ισχυρά χαρακτηριστικά
Βαθμολογία
4.2  (5 ψήφοι)
Η ψήφος σας
Βαθμολογία
1.9
100% καθαρό λογισμικό. Ελέγξτε την έκθεση.
Αυτό το πρόγραμμα έχει λάβει 14 βραβεία
Registrar Registry Manager προσφέρει μια πολύ ολοκληρωμένη και ασφαλή λύση για τους διαχειριστές και τους χρήστες δύναμης για τη διατήρηση του μητρώου και στις δύο επιτραπέζιους υπολογιστές τους και απομακρυσμένους υπολογιστές στο δίκτυό τους.
Εκτός από τα κοινά χαρακτηριστικά όπως αυτά που προσφέρονται από την μητρική Windows επεξεργαστή μητρώου RegEdit, αυτό το πρόγραμμα προσφέρει λύσεις για την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά των μητρώων, γρήγορα φόντο αναζήτηση και αντικατάσταση, ένα bookmark editor με κατηγορίες που υποστηρίζει βασικές χρωματισμό και την προσθήκη περιγραφές για τα κλειδιά μητρώου και τιμές, λεπτομερή τοποθεσία σελίδων, εργαλεία για την εύκολη πλοήγηση. Το πρόγραμμα προσφέρει multi-επίπεδο αναίρεση έτσι όλες τις αλλαγές στο μητρώο μπορείτε να προσαρμόσετε αναιρεθεί.
Το λογισμικό προσφέρει μια ανασυγκρότηση μητρώου, μητρώου οθόνη που μητρώου πρόσβαση από το σύστημα και άλλα προγράμματα σε υψηλή λεπτομέρεια, καθώς και την ασφάλεια συντάκτες που σας επιτρέπουν να ορίσετε περιορισμούς πρόσβασης σε σας τα κλειδιά μητρώου.
Κύρια Χαρακτηριστικά: - Πάρτε τον έλεγχο της ρύθμισης παραμέτρων συστήματος
- Ισχυρή και ολοκληρωμένη συλλογή εργαλείων
- Επισκευή σπασμένα Windows διαμορφώσεις
- Αύξηση της ασφάλειας με ένα αξιόπιστο αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου του συστήματος
- Διατήρηση απομακρυσμένα συστήματα εύκολα
- Κρατήστε το μητρώο σας καθαρό και υγιές
- Command Line Edition περιλαμβάνονται !
Οι πληροφορίες ενημερώθηκαν στις: